Pàgines

dijous, 4 d’abril del 2019

SORTIDA CULTURAL AL CENTRE CÍVIC “LA VIOLETA” de GRÀCIA

Seguint el cicle d’activitats del curs, el passat dia 30 de març alguns components del grup de Cultura del Centre Heura es va desplaçar fins l’Auditori del Centre Cívic “La Violetaper tal d’assistir a un espectacle en format cafè-teatre de comèdia en viu, que recollia les millors impros de la mà dels alumnes de l'ITC Barcelona, i els monòlegs més trencadors i actuals de la mà dels alumnes de Stand Up Academy.
Vuit van ser els humoristes que ens van dedicar un espai, alguns amb més encert que altres, però tots ells tenint aquell punt d’humor anglès que et fa pensar una mica abans de riure l’acudit. Allò que diem correntment moltes vegades: ¿”Lo has pillao”? mentre al mateix temps, i amb la mà, fem un gest significatiu.
Això sí, va ser una funció que ens va fer riure des del primer fins al darrer minut, un vespre d’humor. Mentre esperàvem l’hora, i en el cafè del centre cívic, vàrem berenar.
El grup el formaven: la Núria, en Gama, l’Antoni, en Juanjo, Juan Gabriel, David i Joan.







 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...