Pàgines

dilluns, 9 de juliol del 2018

SORTIDA LES PLANES 2018




Com cada any, divendres passat vem anar a les Planes a fer la mítica Barbacoa d’estiu que es fa al centre. Tot i que va faltar força gent que s’havia apuntat a venir, vem ser un grupet més petitet però molt ben avingut. Tothom va gaudir molt amb la sortida i estava agraït/a per la sortida. Entre tots es va preparar l’empedrat, la carn i la barbacoa i finalment vem tastar-ho, moment culminant del dinar. A l’acabar, vem fer una mica de xerinola i jocs per distreure’ns i el Gama i el Toni em van fer un homenatge a mode de cançó que ha quedat registrat per recordar-ho sempre.

És per això que per mi van ser Les Planes diferents als altres anys, em va servir per acomiadar-me d’aquelles persones que encara no havia vist i per fer un comiat conjunt d’Heura on he estat molt ben cuidada durant quatre anys i que quan mires enrere han  passat volant.
Així doncs, no em queda més que agrair a totes les persones que he conegut a Heura, des de voluntaris a persones ateses, amb les que he anat creixent poc a poc com a persona, on no he deixat d’aprendre ni un sol dia, fent que cada dia fos un repte diferent que assolir.
I com no fer un esment als companys amb els que hem estat “mano a mano” cada dia compartint-ho tot conjuntament: l’Olga i el Toni. Gràcies a vosaltres també per fer-ho tot més fàcil i portable, escoltant-me i ajudant-me a l’hora de prendre decisions quan estava confosa.
Gràcies per aquests quatre anys de riures, plors, angoixes, alegries, reptes, bones i males notícies, confessions...en definitiva, totes les emocions que us pugueu imaginar a Heura les vius!!

Fins aviat!!

Natàlia
  



 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...