Pàgines

dilluns, 9 de juliol de 2018

SORTIDA LES PLANES 2018
Com cada any, divendres passat vem anar a les Planes a fer la mítica Barbacoa d’estiu que es fa al centre. Tot i que va faltar força gent que s’havia apuntat a venir, vem ser un grupet més petitet però molt ben avingut. Tothom va gaudir molt amb la sortida i estava agraït/a per la sortida. Entre tots es va preparar l’empedrat, la carn i la barbacoa i finalment vem tastar-ho, moment culminant del dinar. A l’acabar, vem fer una mica de xerinola i jocs per distreure’ns i el Gama i el Toni em van fer un homenatge a mode de cançó que ha quedat registrat per recordar-ho sempre.

És per això que per mi van ser Les Planes diferents als altres anys, em va servir per acomiadar-me d’aquelles persones que encara no havia vist i per fer un comiat conjunt d’Heura on he estat molt ben cuidada durant quatre anys i que quan mires enrere han  passat volant.
Així doncs, no em queda més que agrair a totes les persones que he conegut a Heura, des de voluntaris a persones ateses, amb les que he anat creixent poc a poc com a persona, on no he deixat d’aprendre ni un sol dia, fent que cada dia fos un repte diferent que assolir.
I com no fer un esment als companys amb els que hem estat “mano a mano” cada dia compartint-ho tot conjuntament: l’Olga i el Toni. Gràcies a vosaltres també per fer-ho tot més fàcil i portable, escoltant-me i ajudant-me a l’hora de prendre decisions quan estava confosa.
Gràcies per aquests quatre anys de riures, plors, angoixes, alegries, reptes, bones i males notícies, confessions...en definitiva, totes les emocions que us pugueu imaginar a Heura les vius!!

Fins aviat!!

Natàlia
  CENTRE OBERT HEURA DOCUMENT DE REFLEXIÓ

Des del 14 de març d’enguany, les persones en situació de sense llar han vist com s’agreujava encara més, si és possible, la seva situació...