Pàgines

dimecres, 11 de juliol del 2018

COMIAT DE LA NATÀLIA

El passat dia 5 de juliol es va dur a terme a la seu del Centre Heura, l’acte de comiat de la treballadora social Natàlia Vilellas que durant cinc anys ha format equip amb la nostra directora Olga Gallardo. 

Durant l’acte, que va tenir un sentit de reconeixement i agraïment a la Natàlia per la feina que ha portat a terme de manera entregada i eficaç, breus parlaments de la presidenta Montserrat Cabré, den Joan Samsó i de la mateixa Natàlia, varen donar peu a l’entrega d’uns obsequis que volien manifestar el sentit de solidaritat del Centre Heura, el desig de que el futur li sigui positiu i que assoleixi els nous reptes que emprèn. La Natàlia sap que en el Centre Heura deixa molts amics i que en aquesta casa sempre tindrà les portes obertes. 
La celebració va també servir per presentar a la nova treballadora social, Irene Nogué, a la que vàrem desitjar una bona integració professional.
L’acte es va tancar amb un aperitiu i les fotos de rigor.


 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...