dimarts, 15 de març de 2016

JA PODEU LLEGIR LA MEMÒRIA 2015

La setmana passada es va celebrar l'assemblea anual del Centre Obert Heura. 
Hem renovat els càrrecs i tenim nova presidenta i nou tresorer. Amb aquest canvi tanquem un cicle de 5 anys en el qual ens havíem proposat, i hem aconseguit: professionalitzar la Direcció, trobar el relleu d'alguns dels voluntaris encarregats de la gestió, trobar aliances amb altres entitats que ens recolzin, i ampliar els espais per millorar la qualitat del servei. 
Agraïm a tot l'equip directiu, voluntaris i a tota la Junta, la feina tan ben feta per aconseguir els objectius proposats. Ha estat una feina d'equip, on tothom hi ha posat les seves capacitats, temps i esforç. 
Estem convençuts que l'entrada d'aires nous, joves i amb il·lusió, aportaran noves maneres de fer que milloraran l'entitat sense perdre'n l'essència:  el     que és i el que volem que sigui sempre Heura: UN LLOC D'ACOLLIDA ON LA PERSONA SIGUI EL CENTRE I, EL TENIR-NE CURA, EL NOSTRE OBJECTIU.

 Si voleu llegir la MEMÒRIA 2015 us la podeu baixar aquí

AVUI PARLEM AMB…

JOAN PONTES Potser per alguns és una persona poc coneguda però la veritat és que per altres en Joan té el seu espai dins del Centre. ...