Pàgines

dimarts, 15 de març del 2016

JA PODEU LLEGIR LA MEMÒRIA 2015

La setmana passada es va celebrar l'assemblea anual del Centre Obert Heura. 
Hem renovat els càrrecs i tenim nova presidenta i nou tresorer. Amb aquest canvi tanquem un cicle de 5 anys en el qual ens havíem proposat, i hem aconseguit: professionalitzar la Direcció, trobar el relleu d'alguns dels voluntaris encarregats de la gestió, trobar aliances amb altres entitats que ens recolzin, i ampliar els espais per millorar la qualitat del servei. 
Agraïm a tot l'equip directiu, voluntaris i a tota la Junta, la feina tan ben feta per aconseguir els objectius proposats. Ha estat una feina d'equip, on tothom hi ha posat les seves capacitats, temps i esforç. 
Estem convençuts que l'entrada d'aires nous, joves i amb il·lusió, aportaran noves maneres de fer que milloraran l'entitat sense perdre'n l'essència:  el     que és i el que volem que sigui sempre Heura: UN LLOC D'ACOLLIDA ON LA PERSONA SIGUI EL CENTRE I, EL TENIR-NE CURA, EL NOSTRE OBJECTIU.

 Si voleu llegir la MEMÒRIA 2015 us la podeu baixar aquí

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...