Pàgines

divendres, 26 de setembre del 2014

ESTRENA DEL DOCUMENTAL "L'HORT DE LES CASES"

En el marc del L'Aplec d'Agricultura Urbana   que es farà a l'Espai Jove Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190), els dies 10, 11 i 12 d'octubre, s'estrenarà el documental "L'HORT DE LES CASES" de LALA GOMÀ, BORJA LOZANO I NATÀLIA ELIES, produït per OXÍGENO. Una feina excepcional de creació que no us podeu perdre.
 
SINOPSIS

"L’Ajuntament de Barcelona va cedir un terreny a Llar de Pau i Centre Obert Heura per fer-hi un hort social, amb un objectiu doble: el terapèutic i el de formació, en l’àmbit de l’horticultura ecològica, a persones en risc d’exclusió. L’hort és un centre dinàmic on conflueixen 4 persones, les seves vides, els seus problemes i una nova manera de passar el temps que potser, a la llarga, esdevindrà un temps que tingui sentit per a elles. Es fa un seguiment, al llarg d’un any, del seu dia a dia, del seu univers i del seu treball a l’hort, i es veu què ha significat per elles feinejar la terra, en les seves condicions socials i personals."
Podeu veure el  teaser del documental clicant aquí  

El passi es farà el divendres 10 d'octubre a les 21h a l'Espai Jove Fontana. L'entrada és gratuïta




 

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...