dijous, 29 de març de 2018

CENTRE HEURA celebra l’Assemblea AnualEl passat 22 de març i a l’espai de “la Torre”, es va du a terme l’Assemblea 2018. Presidien la reunió: Montserrat Cabré, presidenta de l’Associació, Olga Gallardo, directora del Centre Heura, Maria Molera, secretaria, Xavier Prat, tresorer i Joan Samsó, vice-president. Va obrir l’acte Montserrat Cabré, donant la benvinguda als presents.

Seguint l’ordre del dia es va comentar que, com que l’Acte de l’Assemblea del 2016 ja s’havia enviat a tothom, a fi de ser operatius i si no havien comentaris a fer, es donava per aprovada.

A continuació l’Olga Gallardo va comentar els continguts socials i els serveis portats a terme durant l’any -i indicats a la Memòria-, explicant amb detall aquells punts de més interès. Per aquest motiu també van intervenir l’Emilio Rabassa per parlar del projecte Presons, en Fernando Celigueta per parlar dels problemes de Voluntariat i de les situacions tenses que creen alguns usuaris, l’Albert Heras de la relació amb la Fundació de les Filles de la Caritat que creiem s’ha d’intensificar a fi de veure en quins aspectes ens poden millorar l’ajuda, i en Joan Samsó per parlar de la situació actual del Projecte “un sostre per a una família” i del grup de Comunicació que enguany com a projecte està construint una nova pàgina web.

A continuació en Xavier Prat va fer la presentació dels resultats econòmics del 2017 i el pressupost del 2018 destacant aquells punts significatius. Van ser motiu de comentaris les dificultats econòmiques (liquiditat) que es viu en el primer semestre degut a que els imports de les subvencions no arriben fins ben entrat l’any. Es veu necessari evitar al màxim les despeses i estudiar per diferents mitjans, com tenir altres ingressos que no siguin exclusivament els de les quotes dels socis, donatius i subvencions.

En Joan Rosa va intervenir comentant que era especialment important en aquests moments mirar d’estalviar al màxim possible a fi de veure si podem refer les reserves econòmiques.


Sense més intervencions a ressaltar, a les 21:30h. es va donar per finalitzada l’assemblea.


SORTIDA CULTURAL AL CENTRE CÍVIC “LA VIOLETA” de GRÀCIA

Seguint el cicle d’activitats del curs, el passat dia 30 de març alguns components del grup de Cultura del Centre Heura es va desplaçar fin...