Pàgines

dijous, 29 de març del 2018

CENTRE HEURA celebra l’Assemblea Anual



El passat 22 de març i a l’espai de “la Torre”, es va du a terme l’Assemblea 2018. Presidien la reunió: Montserrat Cabré, presidenta de l’Associació, Olga Gallardo, directora del Centre Heura, Maria Molera, secretaria, Xavier Prat, tresorer i Joan Samsó, vice-president. Va obrir l’acte Montserrat Cabré, donant la benvinguda als presents.

Seguint l’ordre del dia es va comentar que, com que l’Acte de l’Assemblea del 2016 ja s’havia enviat a tothom, a fi de ser operatius i si no havien comentaris a fer, es donava per aprovada.

A continuació l’Olga Gallardo va comentar els continguts socials i els serveis portats a terme durant l’any -i indicats a la Memòria-, explicant amb detall aquells punts de més interès. Per aquest motiu també van intervenir l’Emilio Rabassa per parlar del projecte Presons, en Fernando Celigueta per parlar dels problemes de Voluntariat i de les situacions tenses que creen alguns usuaris, l’Albert Heras de la relació amb la Fundació de les Filles de la Caritat que creiem s’ha d’intensificar a fi de veure en quins aspectes ens poden millorar l’ajuda, i en Joan Samsó per parlar de la situació actual del Projecte “un sostre per a una família” i del grup de Comunicació que enguany com a projecte està construint una nova pàgina web.

A continuació en Xavier Prat va fer la presentació dels resultats econòmics del 2017 i el pressupost del 2018 destacant aquells punts significatius. Van ser motiu de comentaris les dificultats econòmiques (liquiditat) que es viu en el primer semestre degut a que els imports de les subvencions no arriben fins ben entrat l’any. Es veu necessari evitar al màxim les despeses i estudiar per diferents mitjans, com tenir altres ingressos que no siguin exclusivament els de les quotes dels socis, donatius i subvencions.

En Joan Rosa va intervenir comentant que era especialment important en aquests moments mirar d’estalviar al màxim possible a fi de veure si podem refer les reserves econòmiques.


Sense més intervencions a ressaltar, a les 21:30h. es va donar per finalitzada l’assemblea.


 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...