Pàgines

divendres, 15 de desembre del 2017

LA VIOLETA DE GRÀCIA

El passat 14 de desembre, membres del grup cultural del Centre Heura van desplaçar-se fins l’EspaiCívic de “La Violeta” de Gràcia, per tal d’assistir a la representació de les tres obres de teatre que van resultar guanyadores del IV Concurs de Teatre Breu de LA VIOLETA.

En un espai del mateix cafè, lloc habitual d’aquestes representacions, en David, en Juanjo i l’Albert varen ser espectadors de “VIDES TROBADES” de Rosa Campmany, guardonada amb el 3er Premi, de “L’ESCAPADA” de Santi Giró, que va ser-ho amb el segon, i finalment de l’obra “ETHICA” de Ramón Pros i Fanny Ferran guanyadora del Primer Premi.
Successivament, i mentre el públic prenia un aperitiu, es van representar les tres obres. Finalment, ETHICA va ser la més aplaudida ja que, tant el contingut del text com l’actuació dels dos protagonistes, van fer gaudir i riure als presents.



Al final tothom va sortir satisfet de la reunió teatral que va acabar amb l’entrega dels Premis als respectius autors de les obres. En David, l’Albert i en Juanjo varen conversar i felicitar en Ramón Pros, autor de l’obra guanyadora del Primer Premi i actor protagonista de la mateixa. 

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...