divendres, 17 de novembre de 2017

PER TAL D’ESCRIURE BÉ I MILLOR

Ja sabeu que a l’Albert Torres li agrada escriure. Ho fa espontàniament i també col·laborant amb el butlletí “La Veu d’Heura”, on les seves opinions i històries es llegeixen amb interès.

Fa poc, ens va manifestat el seu desig d’aprofundir en la qualitat de la seva escriptura i redacció, i des del Centre i per tal de recolzar el seu propòsit, vàrem connectar amb una de las professores de l’OBRADOR D’HISTORIES, associació de difusió cultural sense ànim de lucre ubicada a Barcelona.

Parlant amb una de les persones que conformen el professorat de l'Obrador i exposant la voluntat de l’Albert, vàrem acordar amb la Sra. Carme Ripoll, que ella faria de “tutora a distancia” de l’Albert i l’ajudaria en tot el possible a millorar.

L’Albert va agafar el compromís de redactar mensualment dos escrits que la Carme analitzaria, afegint després les correccions i recomanacions que l’Albert haurà de tenir present per tal de millorar. Un acord que ja ha començat a funcionar.

L’Albert ja ha presentat els seus primers escrits que tot seguit enviem a la Carme i de la que esperem rebre la seva opinió i consells.

Mentre, ell segueix treballant en el proper compromís redactat.

Ànims, Albert. S’està gestant un nou escriptor.

AVUI PARLEM AMB…

JOAN PONTES Potser per alguns és una persona poc coneguda però la veritat és que per altres en Joan té el seu espai dins del Centre. ...