Pàgines

dilluns, 19 de gener del 2015

COMENÇA L'ANY AMB MÉS TALLERS TERAPÈUTICS

Ja fa uns anys que vam signar conveni de col·laboració amb ADAMA, una entitat que col·labora amb associacions del Tercer Sector oferint serveis assistencials a persones en exclusió social  i sense recursos econòmics.
Ho fa de la següent manera: 
 
"Establim convenis de col·laboració on, ambdues parts es comprometen a iniciar un procés de treball compartit i oferim una atenció integral a les persones, des de visions diferents però alhora complementàries.

Estem convençuts que la Motivació i l’Acompanyament vital des del Contacte Humà, l’Empatia i la Comprensió són necessaris per despertar un procés de canvi personal, meta de la qual és recuperar la força interior, el sentit i la vida digna que per dret ens correspon.

Per això creem Projectes Terapèutics dissenyats de forma personalitzada per a donar resposta a les necessitats particulars de cada col·lectiu i que van acompanyats d’una estructura de planificació, implementació i avaluació capaç d’assegurar un servei de qualitat.

L’eina que ens defineix per naturalesa és la utilització innovadora de les Tècniques Naturals dins del sector social i el treball des d’un equip de voluntaris compromesos i amb uns clars VALORS INTEGRATS." 
 (Extret de www.adama.org.es)


Adama. Eulàlia Vehil1

Gràcies a això: Cada dilluns a la tarda poden oferir un espai de visita personalitzada amb un terapeuta de FLORS DE BACH, i dijous d'ACUPUNTURA. 
I cada dimarts  un taller d'ARTERÀPIA.
Rafa. Exposició biblioteca Jaume Fuster

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...