Pàgines

dilluns, 27 de gener del 2014

PASSEIG PEL BORN

Ja hem fet la nostra quarta sortida per a conèixer Barcelona. Érem un grupet de vuit persones, cada vegada s'hi afegeix algú més, cosa que ens fa molt feliços Aquesta vegada vàrem visitar el què ens va quedar pendent l'última vegada: el Born Centre Cultural.

Després d'una breu explicació històrica per a situar-nos, vàrem fer el recorregut amb audioguies, seguint els diversos punts del jaciment, fent-nos càrrec de comerços, tallers, vivendes i persones que hi havien viscut fa tres-cents anys. Alhora anàvem admirant el goig que feia el mercat de ferro i vidre restaurat.
Per acabar, vàrem visitar l'exposició  "Viatge a la Barcelona del 1700", on hi veièrem una maqueta gegantina d'aquella Barcelona, però també ceràmiques, objectes de la llar, jocs, quadres que ens acabaren de donar la visió de l'època.

Voliem visitar el parc de la Ciutadella però la manca de temps i el cansament ens van convidar a deixar-ho per una altra vegada. Això sí, encara vam passar pel carrer de Montcada on vam veure alguns palaus oberts, entre ells Palau d'Aguilar, seu del museu Picasso.

Al acomiadar-nos ens vàrem emplaçar per la propera sortida del mes vinent.

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...