Pàgines

dimecres, 26 de juny del 2013

L'EQUIP DE FUTBOL D'HEURA PASSA A LA SEMIFINAL!!!

L'ambient estava carregat aquest matí al poliesportiu de les Tres Xemeneies, al Poble Sec. Feia molta xafogor. Els equips del Centre Heura i de l'alberg de la Zona Franca es jugaven la semifinal de la Lliga de futbol sala de les Tres Xemeneies. La primera part ha estat tranquil·la i ha acabat amb un 2 a 0 a favor d'Heura. Així que ha començat la segona part, dos gols dels nois de Zona Franca han aconseguit l'empat. Ja cap al final, ¡quins nervis!, els d'Heura han desempatat. L'ambient estava ben caldejat i  a l'últim, últim, minut, un altre gol d'Heura ha posat el marcador: 4 a 2.

L'equip d'Heura ha passat a la semifinal!!! D'aquí quinze dies jugarà la final amb l'equip de Sant Joan de Déu. I després el final de festa i el dinar de germanor.

Ja coneixeu els problemes econòmics que ha tingut la Lliga. Hem de fer els possibles perquè una competició d'aquestes característiques se segueixi fent.

Aquí teníu l'equip amb el seu entrenador

"Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...