Pàgines

diumenge, 2 de juny del 2013

JORNADA DE FORMACIÓ DE VOLUNTARIAT


El Centre Heura va convidar Eduard Sala, director de l’O.S. Santa Lluïsa de Marillac a impartir una conferència sobre “Quan l’essencial és invisible als ulls”.
Van ser dues hores intenses i interessants. Dues hores que van passar de pressa per la molt bona comunicació que va expressar el ponent envers als oients.
Va ser una invitació a mirar-nos tots en el nostre propi mirall: què veiem, com ens veuen, com ens agradaria que ens veiessin o que ens recordessin, com construir el graner de la nostra vida, crear lligams, qualificar el nostre grau de felicitat...
En fi, un bon comunicador que va saber tocar les fibres més sensibles: els nostres sentiments i el coneixement de nosaltres mateixos, que no és fàcil en el món en què vivim, però que de segur ens servirà per millorar el tracte i la relació amb als altres, que és principalment el que ens interessa com a voluntaris.



 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...