Pàgines

dimarts, 21 de maig del 2013

"EM DIC PEP I VISC AL CARRER"




És un conte que explica a nens i nenes i persones adultes la realitat de les persones sense llar. 


Conte publicat per Centre Obert Heura, 2013

Si vols continuar llegint i vols tenir un exemplar, contacta'ns i te'l farem arribar a casa ben aviat! :-)
"Em dic Pep i visc al carrer" és el títol de la primera publicació del Centre Heura. Es tracta d'un conte per explicar a la mainada la realitat de les persones sense llar: "Quan veus persones que viuen al carrer segurament et preguntes què hi fan, com hi han arribat, com s’ho fan per viure-hi. En aquest conte t’ho intentem explicar. 


És fruit de l’experiència del Centre Obert Heura que  des de l’any 1999 acompanya aquestes persones en el seu camí, i del seu desig de donar a conèixer a la societat la seva realitat. Aquest conte s’ha pensat per  a nens i nenes de 0 a 100 anys, perquè creiem que qualsevol edat és bona per acollir i per estimar. Aquest exemplar ha estat imprès el maig de 2013 amb motiu de la Festa de Primavera del Centre Obert Heura"


L'han fet possible, de forma gratuïta, les mans de quatre dones: les de Laia de Ahumada han teclejat les paraules, les han polit i endreçat; les de  Blanca Martí han imaginat els dibuixos i els han traginat amunt i avall de les pàgines, omplint-los de colors; les d'Inês Castel-Branco han encabit lletra i dibuixos en el marc de les pàgines, amb una delicadesa absoluta;  i finalment les d'Elisenda, d'Agpograf Impressors, han permès que les tintes donessin llum al conte.



centreheura@gmail.com




Informació relacionada: http://xarxanet.org/comunitari/noticies/em-dic-pep-i-visc-al-carrer



 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...