Pàgines

divendres, 22 de febrer del 2013

DEMANEM ADHESIONS AL PREMI VILA DE GRÀCIA 2012


Enguany ens hem animat a presentar la nostra candidatura al PREMI D'HONOR DE GRÀCIA A TÍTOL COL·LECTIU en el marc dels  premis VILA DE GRÀCIA 2012. És un premi honorífic que reconeix l'aportació de les entitats en diversos camps.
Des del Centre Heura creiem que podem optar a aquest premi i que tretze anys de feina continuada a Gràcia ens avalen.

1.-Som una entitat que des de l'any 1999, en el districte de Gràcia, està fent un servei d'acollida de baixa exigència per a persones sense llar, cobrint les seves necessitats bàsiques i dignificant-les.
2.-Som un exemple de la tenacitat i la força del voluntariat que des dels seus inicis són la base i el gruix del seu equip humà i directiu, dedicant-hi esforços de forma gratuïta per tirar endavant el projecte que al llarg dels anys ha anat augmentant i consolidant-se.
3.-Tenim un projecte clarament de barri, obert a les necessitats socials i compromès en la millora de les condicions de vida del col·lectiu de persones sense llar, treballant amb aquest objectiu en un projecte pioner a la ciutat de Barcelona  amb la Biblioteca Jaume Fuster. Buscant sempre sinergies amb altres entitats i col·lectius del Districte.
Perquè ens el concedeixin, es necessiten adhesions de qualsevol persona que reconegui la feina que fem,  i d'entitats (únicament del Districte de Gràcia) que ens vulguin donar el seu reconeixement.Tot això abans del 8 de març

Per formalitzar l'adhesió podeu fer-ho de la següent manera:
 heu d'imprimir el doc.1, omplir-lo a mà, signar-lo i després escanejar-lo i enviar-lo per c.elec. a l'adreça indicada al peu del  document, o bé presentar-lo personalment a la seu del Districte, plaça de la Vila de Gràcia, 2.

Podeu consultar la Memòria anual de 2012

Moltes gràcies!

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...