Pàgines

dissabte, 17 de febrer del 2018

HOMENATGE A MEJRI

El passat 6 de febrer, al matí, va morir el Mejri Zoubaier,  de 50 anys nascut a Tunísia i que va venir per primera vegada al Centre justament feia un any el 7 de febrer del 2017. 
Es dutxava els dimarts. La mort va ser causada per un ictus del que no és va poder recuperar. Era una bona persona, amb molts problemes en la seva vida que ens explicava a les persones que tractavem amb ell. Tenia la salut bastant malament i es  queixava sovint del fetge. Va treballar cuidant persones grans, i una de les coses que més li preocupaven era que l'havien acomiadat ja feia un temps, per un problema que en realitat no havia passat i que estaba a l'espera del judici. Finalment, fa dos o tres setmanes em va ensenyar tot content la sentència per la qual havia sigut absolt. Massa tard ja...També recordo que al poc temps de venir al Centre ens va demanar unes ulleres perquè les seves les tenia trencades i no podia llegir, cosa que li agradava molt, i la Natàlia s'en va encarregar de tramitar la seva sol.licitud. Era una persona agradable malgrat que a vegades venia en unes condicions no molt bones al Centre per problemes que tenia, però sempre era molt correcte i proper explicant les seves coses. 


He volgut fer aquestes linies per rendir un petit homenatge a Mejri, una altre persona que ha mort segurament per viure al carrer. Descansi en pau. 

Albert

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...