Pàgines

divendres, 9 de juny del 2017

ELS FENÒMENS D’HEURA


Benvinguts a l’Envelat dels Jardinets de Gràcia! Aquesta tarda, donem espai al Centre Heura, que ve carregat d’actuacions de teatre i música! Gaudiu-les!...”

Sota una carpa enorme de ratlles blaves i blanques, la gent seu a les cadires que miren cap a l’escenari. Unes quantes persones hi pugen, amb folis a la mà: són l’extraordinari grup de teatre del Centre Heura. Sense vacil·lacions, ens expliquen diferents contes a dues veus i interpreten poemes preciosos que prèviament han sel·leccionat per emocionar-nos. Entre el públic s’observen ulls com taronges, boques entreobertes, pèls de gallina, rialles...és un públic entregat, immers en les delícies de la literatura i la màgia dels missatges que els protagonistes de l’espectacle convoquen. Ho fan la mar de bé, curosos amb cada moment, interpretant amb convicció.

Quan acaba la funció, el públic victoreja el grup. Instants després, pugen a l’escenari el grup de música: Un guitarrista, un tamboriner i un cantant. Junts es predisposen a deleitar-nos amb cançons alegres i d’esperança, festives i d’amor. Com no podia ser d’altra manera, el ritme inunda la carpa i s’escampa. Ens ho passem d’allò més bé, acompanyant la melodia amb cops de mans i peus. L’actuació finalitza amb un solo del cantant, amb micròfon en mà, projectant a ple pulmó.


Moltes gràcies a totes aquelles persones que vinguereu a fer-nos costat i a gaudir d’una tarda festiva a càrrec dels fenòmens del Centre Heura. Fenòmens, sou els millors!




 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...