Pàgines

dimarts, 24 de novembre del 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES

Dissabte, 21 de novembre, Dia internacional de les persones sense llar, es va fer la jornada de portes obertes a la torre. 
Van venir-la a visitar-nos una vuitantena de persones. Algunes van portar vambes i sacs de dormir, altres s'interessaven pel projecte, llegien els comentaris i les  informacions que es van penjar pels diferents espais.  
Vam rebre també la visita d'algunes residents del Refugi d'Obreres, i també d'algunes germanes, Filles de la Caritat,  que havien viscut a la casa i vam poder escoltar els seus records. 
Va ser un dia festiu i enriquidor i la gent que ens va venir a visitar es va quedar força estona gaudint del sol, i de la companyia, al jardí del Refugi d'Obreres. 








Persones conegudes, veïnes, persones ateses, persones voluntàries... Tothom va anar circulant per aquesta casa comuna i compartida que Heura sempre ha somniat i ha volgut fer realitat. 
Gràcies a totes les persones que ho esteu fent possible!






 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...