Pàgines

dimarts, 5 de maig del 2015

ENS TRASLLADEM A LA TORRE!!!

 Torre
Després de mesos d'ardu i meticulós treball de voluntaris i usuaris, aviat ens podrem traslladar a la torre cedida per la Fundació Refugi d'Obreres que es troba ubicada a Avinguda República Argentina, 24. Esperem poder-ho fer a mitjans de maig. Només falten alguns detalls, algun d'ells tan importants com el telèfon i el wifi per poder instal·lar ordinadors i connectar telèfons.
Obres d'adequació de l'Espai de Relació

Traslladarem una part del servei d'Heura: l'espai de relació, tallers, despatxos i atenció social. 
El servei d'higiene: dutxa i rober quedarà en el mateix lloc on és ara, en els locals cedits per la parròquia dels Josepets, que sempre ens ha donat suport en la nostra tasca. 
Estem contents perquè la cessió ens permet ampliar i millorar el servei. I perquè tot són i han estat facilitats: la ubicació, tan propera al Centre;  el veïnatge amb el Refugi d'Obreres, que ens esperen il·lusionades; l'entorn i el bon estat en què es troba l'edifici... tot plegat fa que sigui un espai immillorable que dignificarà les persones que s'hi han d'acollir. 
Primera reunió de la Junta i de l'Equip Directiu d'Heura
Fer ús de la torre ens permetrà, entre altres coses:  
Tenir un espai per a l’acollida. 
Poder disposar de sanitaris  mentre està funcionant el servei de dutxes. 
Poder ampliar el servei de dutxes i de rober un dia més:  divendres. I poder ampliar també l'espai de rober i emmagatzematge de roba.
Tenir espais específics per a la realització dels tallers. 
Tenir l’espai de relació adequat a les necessitats dels usuaris. 
Tenir un despatx  per a cada una de les funcions que s'hi desenvolupen: atenció social, administració i comptabilitat  i direcció. 
 Tenir un lloc de reunió i assemblees de voluntaris i d’usuaris. 
Tenir un espai per a magatzem i consigna d'usuaris.
Poder crear un nou espai,  situat a les golfes, que ens permetrà allotjar temporalment, en cas d’urgència social,  algun usuari, juntament amb un voluntari. 
Estem il·lusionats i esperem poder fer a la tardor una jornada de portes obertes per ensenyar-vos les instal·lacions i compartir amb vosaltres la nostra alegria!



 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...