Pàgines

dimecres, 13 de novembre del 2013

EL VOLUNTARIAT D'HEURA ES MOU

A finals d'octubre es va celebrar la 1ª assemblea de voluntariat d'Heura. La seva finalitat és fomentar al màxim la participació i la implicació de tots els voluntaris en la marxa del Centre Heura, perquè està clar que entre tots els fem possible. La participació va ser un èxit i també la implicació en suggerir canvis, millores,  activitats...No vam poder abastar tots els temes, així que en l'assemblea del proper trimestre seguirem amb els temes pendents. 

El passat dilluns dia 11 un grup de voluntaris/es van fer una visita al Centre d'Acollida Assís. Els va atendre el seu director i un dels seus educadors. Va ser una visita molt interessant perquè es van poder apreciar les similituds entre els dos centres, tot i que Assís és  més gran que Heura, tant en l'espai com en el voluntariat (200 voluntaris) i professionals que hi treballen; i això els permet oferir un ventall més ampli d'activitats i serveis, i també una franja horària més completa (de diluns a diumenge), però com deia en Jesús, el seu director, el que fa que un lloc sigui bonic són les persones que hi van. Explicava d'un senyor que viu a la part baixa i que cada matí, sense saber com, els seus passos s'encaminen cap a Assís, ¡serà perquè es troba a gust!. Així, malgrat les dimensions, tant Assís com Heura coincideixen en el més bàsic: l'acollida a les persones. Això és el que ens fa treballar a gust plegats.




 

 "Resiliència i Sororitat: El divendres Lila  al centre Obert Heura" De la realitat  de la violència de gènere i el sensellarisme...