Qui som?

Des del 1999, el Centre Obert Heura, una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública, dona servei d'acollida de baixa exigència per a persones en situació de sense llar, orientat a recuperar la dignitat de la persona. Forma part de la Xarxa d'Atenció de Persones Sense Llar de Barcelona, la XAPSLL.

D'entre altres serveis i activitats, oferim: 

  • Un espai d'acollida, relació i acompanyament: És un espai d'orientació i de relació interpersonal que millora l'autoestima i fomenta la relació de comunitat i el sentiment de pertinença. S'actua per a la reestructuració de la persona, ocupant el seu temps i ajudant-la a recuperar hàbits i habilitats personals i socials mitjançant Tallers i Activitats.

  • Uns serveis de qualitat que cobreixen necessitats bàsiques d'higiene: dutxa, rober i perruqueria. Les dutxes estan totalment equipades, preparades per què es puguin dutxar fins a 20 persones/tarda. Disposem d'un ampli rober, abastat pel veïnat. I també tenim un magnífic servei de perruqueria a càrrec de l'Ernesto.

  • Un espai d'atenció social amb el qual la persona atesa inicia, de la mà d'una professional, un Pla d'Atenció individualitzat amb uns objectius concrets, que es duu a terme a través de l'escolta, el vincle, l'acompanyament i el seguiment personal.SORTIDA CULTURAL AL CENTRE CÍVIC “LA VIOLETA” de GRÀCIA

Seguint el cicle d’activitats del curs, el passat dia 30 de març alguns components del grup de Cultura del Centre Heura es va desplaçar fin...