Qui som?

Des del 1999, el Centre Obert Heura, una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública, dona servei d'acollida de baixa exigència per a persones en situació de sense llar, orientat a recuperar la dignitat de la persona. Forma part de la Xarxa d'Atenció de Persones Sense Llar de Barcelona, la XAPSLL.

D'entre altres serveis i activitats, oferim: 

  • Un espai d'acollida, relació i acompanyament: És un espai d'orientació i de relació interpersonal que millora l'autoestima i fomenta la relació de comunitat i el sentiment de pertinença. S'actua per a la reestructuració de la persona, ocupant el seu temps i ajudant-la a recuperar hàbits i habilitats personals i socials mitjançant Tallers i Activitats.

  • Uns serveis de qualitat que cobreixen necessitats bàsiques d'higiene: dutxa, rober i perruqueria. Les dutxes estan totalment equipades, preparades per què es puguin dutxar fins a 20 persones/tarda. Disposem d'un ampli rober, abastat pel veïnat. I també tenim un magnífic servei de perruqueria a càrrec de l'Ernesto.

  • Un espai d'atenció social amb el qual la persona atesa inicia, de la mà d'una professional, un Pla d'Atenció individualitzat amb uns objectius concrets, que es duu a terme a través de l'escolta, el vincle, l'acompanyament i el seguiment personal.LA "ESCOLA MASSANA, CENTRE MUNICIPAL D’ART I DISSENY DE BARCELONA" NOS RECIBE

Dentro del programa de actividades culturales del Centre Heura hemos llevado a cabo una visita guiada a dicha escuela. Ha sido posible gr...