Involucra't!

Com pots col·laborar?


Fent-te voluntari/a
El voluntariat és el puntal del Centre Obert. Actualment hi ha voluntaris/es repartits en tasques diferents: serveis higiènics, espai de relació, acollida, alimentació i tallers. Si vols fer-te voluntari/a, contacta amb nosaltres.


Fent-te soci/a
L'associació Centre Obert Heura Gràcia és una associació sense ànim de lucre, que a través de les quotes dels seus socis costeja les despeses de manteniment del Centre Obert Heura. Sol·licitud d'ingrés com a soci/a


Apadrinant un taller
Actualment oferim diversos tallers i activitats que ajuden i permeten la recuperació i sociabilització de les persones que viuen al carrer. 

Aquí podràs descobrir com és d'important el Taller de Musicoteràpia per a les persones ateses. Ajuda a fer possible aquesta activitat i d'altres, apadrina un taller/activitat.

També pots ajudar-nos amb les necessitats més immediates de material i/o voluntariat a través de MIAPORTACION.ORG Busca les demandes de material i voluntariat de la nostra entitat "CENTRE OBERT HEURA"

O bé, fes l'ingrés directe al compte: ES78 2100 3064 3622 0023 7605

Recorda que som una Entitat Declarada d'Utilitat Pública, i al fer un donatiu, tindràs una deducció fiscal d'un 25% de la aportació que facis.

Gràcies a les vostres aportacions, darrerament s'ha pogut dur a terme:
EN EL “CENTRE HEURA” TENEMOS PERSONAS CON INICIATIVA E INGENIO

Para algunos de vosotros, el nombre de  Paolo Demartis  es posible que no os “suene”. No así para los que participan o han participado en la...