Involucra't!

Com pots col·laborar?


Fent-te voluntari/a
El voluntariat és el puntal del Centre Obert. Actualment hi ha voluntaris/es repartits en tasques diferents: serveis higiènics, espai de relació, acollida, alimentació i tallers. Si vols fer-te voluntari/a, contacta amb nosaltres.


Fent-te soci/a
L'associació Centre Obert Heura Gràcia és una associació sense ànim de lucre, que a través de les quotes dels seus socis costeja les despeses de manteniment del Centre Heura. Sol·licitud d'ingrés com a soci/a.


Apadrinant un taller
Actualment oferim diversos tallers i activitats que ajuden i permeten la recuperació i sociabilització de les persones que viuen al carrer. 

Aquí podràs descobrir com és d'important el Taller de Musicoteràpia per a les persones ateses. Ajuda a fer possible aquesta activitat i d'altres, apadrina un taller/activitat.

També pots ajudar-nos amb les necessitats més immediates de material i/o voluntariat a través de MIAPORTACION.ORG Busca les demandes de material i voluntariat de la nostra entitat "CENTRE OBERT HEURA"

O bé, fes l'ingrés directe al compte: ES78 2100 3064 3622 0023 7605

Recorda que som una Entitat Declarada d'Utilitat Pública, i al fer un donatiu, tindràs una deducció fiscal d'un 25% de la aportació que facis.

Gràcies a les vostres aportacions, darrerament s'ha pogut dur a terme:
SORTIDA CULTURAL AL CENTRE CÍVIC “LA VIOLETA” de GRÀCIA

Seguint el cicle d’activitats del curs, el passat dia 30 de març alguns components del grup de Cultura del Centre Heura es va desplaçar fin...